Ella & Maja

Alla inlägg den 7 juni 2012

Av Ella & Maja - 7 juni 2012 20:33

Godkväll! Kom hem från stallet för en stund sedan. Vi red dressyr i ridhuset idag först, men efter ett tag så blev det ganska mycket folk där, så vi avslutade på uteridbanan istället och sen skrittade vi ut hästarna en sväng. Det gick bra, jag försökte att tänka mycket på det som Pia sa åt mig att tänka på i söndags, och det hjälper. På söndag ska Pia komma till Kovik igen och träna oss, det ska bli kul! Det hjälper verkligen jättemycket när man rider för tränare. Efter sommaren vill jag börja träna mer regelbundet för tränare. Och tävla mer! :)

Gammal bild på Sonic, från Karlshem

Nu ska jag gå upp och äta middag, är jättehungrig! Blir kanske mer uppdatering från mig efter middagen, får se. Men annars, ha en fortsatt trevlig kväll!

   

Av Ella & Maja - 7 juni 2012 11:45

Nu ska vi gå och äta lunch. Det blir Schnitzel millanaise idag. Vet inte riktigt vad det är, men sökte på Google och fick fram bland annat den här bilden:

 

Usch, ser inte så gott ut direkt... Vi brukar inte få så jättegod mat i vår skola, det här är vår matsedel den här veckan till exempel:

Denna vecka   V.23    Sickla Skola

Måndag2012-06-04

Köttfri måndag:

Broccolisoppa med bröd och ost

Tisdag2012-06-05

Pannbiff med gräddsås och lingon

Vegbiff

Onsdag2012-06-06

Helgdag

Idag

Schnitzel millanaise

Sellerischnitzel

Fredag2012-06-08

Gulash

Veg. Gulash

Nej, ingen supergod mat direkt. Vissa saker är jättegoda som vi får i skolan, men när vi till exempel får pannkakor så får vi bara ta två stycken, så det är synd. Men när vi börjar på Ekliden (högstadiet) sen i höst så kommer det alltid finnas ett vegetariskt alternativ (det finns det oftast här också, men ändå) och flingor/fil.

Men idag ska vi få glass till efterrätt i skolan. Det brukar vi aldrig få! Mums...

Vet inte riktigt varför vi får det just idag, kanske för att vi har trivseldag i skolan eller något. Men bra är det i alla fall! :)

Får DU god lucnh i din skola?

 

Av Ella & Maja - 7 juni 2012 11:13

Idag har vi haft en dag som kallas "trivseldag" typ. Jag hade en aktivitet som man ska försöka pricka bollar i en hink. Kan beskriva dagen med två ord: AS TRÅKIGT!!!! Vet inte om jag behöver säga så mycket mer.. x)


Men nu har vi rast och sen ska vi äta lunch och efter det ska vi repitera inför skolavslutningen. Vi ska tyderligen sluta halv 3 istället för 3. Så vi hinner hem o byta om och så innan vi åker till stallet! ;)

Btw, vi får en piggelin till lunchen idag! x)


 




Av Ella & Maja - 7 juni 2012 10:54

'


Ridbyxa Helskodd Royal CRW® 579 Kr 

Ridstrumpor Bambu CRW® 99 Kr

   


Av Ella & Maja - 7 juni 2012 10:41

Igår var jag i stallet med min mamma. Vi red till Velamsund, och det gick jättebra! När vi kom tillbaka så fixade vi iordning hästarna och sedan tog vi in dem andra hästarna i stallet. Efter det så ryckte mamma Broncos man, eller ja, hon klippte den med en ryckkam. ;) Och det blev jättefint faktiskt! Han är jättesöt i jämn pannlugg + att den är så fluffig så det blir jättegulligt. ^^ (har tyvärr ingen bild just nu...) Medans mamma fixa manen, mockade jag åt Bronco, och sen gjorde vi hö och så. 


prästkragar, blomma, växt, trädgård, composites, vit


 



Av Ella & Maja - 7 juni 2012 10:34

Idag i skolan har vi en trivseldag. Alla barn delades in i femton grupper (blandade åldrar) och sen fick dom gå runt till olika stationer på skolgården och köra olika sporter/lekar tillsammans. Vi, sexorna, fick hålla i det hela. Jag var ansvarig för en lek som vi kallade "Penna i flaska". Då sätter man ett snöre runt magen, och på ryggen knyter man fast en penna som hänger ner och så ska man få ner pennan i flaskan... Är sämst på att förklara så ni förstod säkert ingenting, men skit samma. :p

 

Presentation


Vi är två tjejer på 13 år, Ella och Maja. I vår blogg kommer du att få läsa om våra liv som mest handlar om hästar och annat som händer i vår vardag.
Enjoy! :)

Sök i bloggen

Fråga oss

42 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Besöksstatistik

Besökarstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards